Soms ervaar je problemen in je lesmateriaal doordat er cookies opgeslagen zijn in je browser. Het verwijderen van je cookies helpt in dit geval.

We hebben per browser voor je omschreven hoe je de cookies kunt verwijderen:

Op een PC/laptop

Google Chrome:

1. Open een internetpagina van Google Chrome;

2. Druk de toetsen CTRL + shift + delete tegelijkertijd in;
Het venster ‘Browsegegevens wissen’ verschijnt in beeld;

3. Selecteer bovenin dat u de items van de afgelopen week wilt verwijderen;

4. Zorg ervoor dat de bovenste vier opties aangevinkt zijn;

5. Druk onderin op ‘Browsegegevens wissen’;

6. Sluit alle internetpagina’s en tabbladen van Google Chrome;

7. Open een nieuwe pagina van Google Chrome en probeer het opnieuw.

Internet Explorer:

1. Open een internetpagina van Internet Explorer;

2. Druk de toetsen CTRL + shift + delete tegelijkertijd in;
Het venster ‘Browsegeschiedenis verwijderen’ verschijnt in beeld;

3. Zorg ervoor dat de bovenste vier opties aangevinkt zijn;

4. Druk onderin op ‘Verwijderen’;

5. Sluit alle internetpagina’s en tabbladen van Internet Explorer;

6. Open een nieuwe pagina van Internet Explorer en probeer het opnieuw.

Mozilla Firefox:

1. Open een internetpagina van Mozilla Firefox;

2. Druk de toetsen CTRL + shift + delete tegelijkertijd in;

Het venster ‘Recente geschiedenis wissen’ verschijnt in beeld;

3. Selecteer bovenin dat u de items van vandaag of alles wilt wissen;

4. Zorg ervoor dat de bovenste vijf opties aangevinkt zijn;

5. Druk onderin op ‘Nu wissen’;

6. Sluit alle internetpagina’s en tabbladen van Mozilla Firefox;

7. Open een nieuwe pagina van Mozilla Firefox en probeer het opnieuw.

Op een Mac

Safari:

1. Open een internetpagina van Safari;

2. Druk links bovenin op ‘Safari’;

3. Ga naar ‘Voorkeuren’ en vervolgens naar ‘Privacy’;

4. Druk op de knop ‘Verwijder alle websitegegevens’;

5. Druk op ‘Verwijder nu’;

6. Sluit de Safari browser volledig door hem te stoppen (linksboven op Safari > Stop Safari);

7. Open een nieuwe pagina van Safari en log opnieuw in.

Google Chrome:

1. Open een internetpagina van Chrome;

2. Druk links bovenin op 'Chrome';

3. Ga naar 'Voorkeuren';

4. Druk links bovenin op het mapje 'Geschiedenis';

5. Druk op de knop 'browsegegevens wissen';

6. Selecteer bovenin dat u de items vanaf het eerste gebruik wilt verwijderen;

7. Zorg ervoor dat de bovenste vier opties aangevinkt zijn en druk onderin op ‘Browsegegevens wissen’;

8. Sluit Chrome volledig af door het programma te stoppen (linksboven op Chrome > Stop Google Chrome)

9. Open een nieuwe pagina van Google Chrome en log opnieuw in.

Op een iPad/tablet

Safari op een iPad:

1. Ga naar ‘Instellingen’ op de iPad;

2. Ga naar ‘Safari’;

3. Scrol naar beneden en druk op de button ‘Wis geschiedenis en websitedata’;

4. Druk op ‘Wis’;

5. Sluit de Safari browser volledig af door dubbel te klikken op de home-knop en Safari naar boven te swipen;

6. Open een nieuwe pagina van Safari en log opnieuw in.

Google Chrome op een iPad:

1. Open een internet pagina van Google Chrome;

2. Druk rechts bovenin op de drie bolletjes;

3. Ga naar ‘Instellingen’;

4. Ga naar ‘Privacy’;

5. Druk op ‘Alles wissen’;

6. Druk op ‘Wissen’;

7. Sluit de Google Chrome browser volledig af door dubbel te klikken op de home-knop en Chrome naar boven te swipen;

8. Open een nieuwe pagina van Google Chrome en log opnieuw in.