Heb je je licentie van Take Care geactiveerd en wil je nu aan de slag in de online leeromgeving? Ga dan naar de kennisbank van MAX Online voor meer informatie over:

Wil je gebruik maken van de toetsen in Take Care? Hiervoor maken we vanaf schooljaar 2020-2021 gebruik van het platform TEAS.

Wanneer je inlogt in je licentie klik je op het tabblad Mijn toetsen en vervolgens op

Ga naar Mijn Toetsen.

Let op: Om toegang te krijgen tot TEAS dien je eerst een klas aan te maken, één dag later krijg je toegang tot het materiaal.

Meer informatie over het toetsen via TEAS plaatsen we in de komende weken.