Lessen en lestoetsen resetten (klasniveau)
Je kunt één les voor de hele klas tegelijk resetten.
Dit doe je door op het bolletje met het resultaat van het leerobject achter de naam van de student te klikken, vervolgens klik je op reset deze les.
Er verschijnt een pop-up waarin je aan kan geven dat je de les voor de hele klas wil resetten. Vink deze optie aan en klik op Ja, reset voor de hele klas.

Resetten per hoofdstuk en per domein (studentniveau)
Lessen en lestoetsen resetten kan ook per hoofdstuk of per domein. Dit doe je via Resultaten Leerroutes, daar klik je in het overzicht op de naam van de student.
Door op het bolletje (Lessen) of op het cijfer (Lestoetsen) te klikken, krijg je de mogelijkheid om een compleet hoofdstuk of een compleet domein voor deze student te resetten.

Het is niet mogelijk om een heel niveau te resetten of voor meerdere studenten een hoofdstuk of domein te resetten. Als hierin een fout wordt gemaakt is de impact te groot.

Heeft u het antwoord gevonden?