Je kunt controleren in welke versie de student heeft gewerkt door op het bolletje met het resultaat van het leerobject achter de naam van de student te klikken. 

Je ziet in de pop-up een versienummer staan. Als er inmiddels een nieuwe versie beschikbaar is, dan verschijnt hiervan een melding: Deze les is verouderd. 

Je kunt ervoor kiezen het leerobject van de student te updaten naar de nieuwste versie. Dit doe je door op ‘Reset deze les’ te klikken.

Let op! Wanneer je ervoor kiest de versie te resetten, dan verliest de student zijn of haar resultaat op dit leerobject.

Heeft u het antwoord gevonden?