Om als docent het lesmateriaal te bekijken, klik je boven in het scherm op lesmateriaal. Je hebt nu toegang tot al het lesmateriaal in Rekenblokken en/of Taalblokken.

Via het dashboard kun je alle leerlijnen en toetsen bekijken.

• Toetsen: per toetssoort krijg je toegang tot alle toetsen per domein en niveau. Je kunt hier de toets doornemen en inplannen voor de studenten.
  • Leerroutes: toegang tot de verschillende lessen en lestoetsen per niveau en domein. Klik op een les om ze te openen.