Je kunt de voortgang van je klassen en studenten op verschillende manieren volgen. Je selecteert altijd eerst de klas die je wilt volgen in het top-menu.

1. Via het Dashboard: je ziet per student de voortgang op drie verschillende tabbladen: tijd, onderdeel en laatst aan gewerkt.
  2. Via Resultaten Toetsen: je ziet per klas en per soort toets (instaptoets, eindtoets, examentraining etc.) de cijfers die de studenten hebben behaald. Hier zie je ook welke toetsen je voor welke studenten hebt ingepland. Voor dit overzicht is een legenda beschikbaar (rechtsboven naast de datum zie je een i ). Met de knop download kun je het overzicht opslaan in een CSV bestand.
  3. Via Resultaten Leerroutes (zij-menu): je ziet hier de voortgang per klas, per student of per leerroute en de score per les en lestoets. Met de knop download kun je het overzicht opslaan in een CSV bestand.