In veel paragrafen zitten extra trainers. Het verschilt per niveau welke trainers er zijn opgenomen in de online leeromgeving. Zie je een bepaalde trainer niet in het paragraafoverzicht, dan is die niet opgenomen in dat niveau of die paragraaf.

Met deze extra trainers kunnen studenten zelfstandig oefenen, zonder dat er een cijfer aan vast hangt of een docent mee kan kijken. Ze kunnen deze trainers dan ook zo vaak maken als ze willen.

 

Versterk jezelf

In het hoofdstuk Grammar & Spelling vindt de student theorie en oefeningen bij de verschillende onderwerpen. Als blijkt dat hij een bepaald onderwerp nog niet beheerst, krijgt hij het advies om (adaptief) verder te gaan oefenen met het betreffende onderwerp in de Versterk jezelf. Heeft de student na dit oefenen nog steeds moeite met het onderwerp, dan wordt hij doorgestuurd naar een onderliggend onderwerp, omdat de basis dan blijkbaar nog niet voldoende beheerst wordt.

Na het oefenen, wordt de student weer teruggeleid naar het punt waar hij gebleven was in Grammar & Spelling.

 

Woordtrainers en expressions

In de trainers, dit kan je bovenin wijzigen in het keuzemenu, vind je een aantal woordtrainers en expressions bij Writing en Speaking.

Als je de kaarten opent vanuit de docentlicentie zie je meteen de voor- en achterkant van elke kaart naast elkaar. Bovenaan zie je hoeveel kaarten in de stapel zitten.

mceclip0.png

Bij de flitskaarten betreft het altijd een begrip en een beschrijving.

Vanuit de studentlicentie zie je hetzelfde, maar dan zie je steeds één kant van de kaart tegelijkertijd:

mceclip1.png

Het werkt als volgt:

  1. Bekijk de kaart.
  2. Bedenk wat er op de achterkant kan staan.
  3. Draai de kaart om en controleer of je het antwoord dat je hebt bedacht goed is.
  4. Heb je het antwoord goed? Klik op het groene vinkje. Dan verdwijnt de kaart uit de stapel. Heb je het antwoord fout? Klik op het rode vinkje. De kaart komt dan later nog een keer terug.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0