Als één van de studenten de toets heeft ingeleverd komt de toets bij Gemaakte toetsen te staan.

mceclip0.png

Als je bij de desbetreffende toets op het pijltje naar onderen klikt opent zich het menu waar je kan zien welke student de toets al ingeleverd heeft en welke student nog bezig is:

 

mceclip1.png

Het oogje achter de toets (boven in beeld) gaat naar het overzicht van de toets voor iedereen die is ingepland voor deze toets. Het oogje in de rij van de specifieke student gaat naar de resultaten van die specifieke student. Als je op Bekijk antwoorden klikt kan je precies de antwoorden inzien die de student heeft gegeven. 

mceclip2.png

Wanneer de studenten de toets hebben gemaakt kunnen de studenten niet meteen het toetsresultaat inzien. Dit moet eerst gepubliceerd worden door de docent. Wanneer je de toets wilt publiceren krijg je de optie om alleen de punten, alleen het resultaat of beiden te publiceren. De punten en het resultaat zijn terug te vinden in het overzicht onder Voltooide toetsen.

mceclip3.png

Als de toetsresultaten gepubliceerd zijn kunnen de studenten het resultaat in hun eigen studentlicentie zien.

 

Ook verschijnen de resultaten van de toets na het publiceren onder toetsresultaten in het reguliere resultatendashboard waar je ook de resultaten van de opdrachten ziet. Hiervoor ga je in het linker menu naar Opdrachten en ga je naar het domein/thema en hoofdstuk waarin de studenten de toets gemaakt hebben. Vervolgens zie je onder Toetsresultaten de resultaten terug. 

mceclip4.png

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 2