Heb je een student die het schooljaar overdoet (doubleur)? Dan kun je zijn gemaakte werk van het afgelopen schooljaar eenvoudig zelf resetten.

Hiervoor ga je naar het tabblad 'Mijn klassen' en klik je rechts in beeld op ''Klassen bewerken''. De tegel ''Zittenblijvers beheren'' komt dan tevoorschijn, klik hier op.

Er opent aan de rechterkant een scherm waarin je je studenten die zijn blijven zitten kunt zoeken op naam. Klik op het groene plusteken rechtsboven de naam van de leerling. Heb je alle studenten aangevinkt? Klik dan op 'Doorgaan'.

Je krijgt nu een waarschuwing waarin staat dat alle resultaten van het vorige schooljaar gewist worden. Wanneer je op resultaten verwijderen klikt wis je alle resultaten van de aangevinkte studenten.

Wil je een zittenblijver resetten tijdens het schooljaar 2021-2022, dan worden de resultaten van schooljaar 2020-2021 gewist. De resultaten van de jaren daarvoor blijven wel bewaard.