Hoe kan ik de gemaakte opdrachten van studenten resetten? Hoe kan ik de gemaakte opdrachten van studenten resetten?

Hoe kan ik de gemaakte opdrachten van studenten resetten?

Vanuit het resultatendashboard volg je de voortgang van je studenten in één oogopslag en is het mogelijk om de opdrachten van je leerlingen te resetten.

Resetten per student

Wil je de resultaten van alle opdrachten van de gehele paragraaf voor één student resetten?
Volg dan de volgende stappen:

1. Ga met je muis op de naam van de student staan.

2. Klik op Selecteer deze rij. De rij wordt nu gehighlight.

3. Klik in het versleepbare resetscherm op Resetten en vervolgens op Bevestigen om alle opdrachten te resetten.

4. Klik op Selectie ongedaan maken om de rij te deselecteren en een andere selectie te maken.

Eén opdracht resetten voor alle studenten

Op dezelfde manier reset je de resultaten van alle studenten voor één opdracht van de betreffende paragraaf:

1. Ga met je muis op het opdrachtnummer staan.

2. Klik op het pijltje naar beneden. De rij wordt nu gehighlight.

3. Klik in het versleepbare resetscherm op Resetten en vervolgens op Bevestigen om deze opdracht voor alle studenten te resetten.

4. Klik op Selectie ongedaan maken om de kolom te deselecteren en een andere selectie te maken.

Alle resultaten resetten

Daarnaast kun je de resultaten van alle studenten voor alle opdrachten van de paragraaf in één keer resetten:

1. Klik op Selecteer alles. Alle namen en resultaten worden nu gehighlight.

2. Klik in het versleepbare resetscherm op Resetten en vervolgens op Bevestigen om deze opdrachten voor alle studenten te resetten.

3. Klik op Selectie ongedaan maken om een andere selectie te maken.

Resultaten deselecteren

Heb je een bepaalde selectie gemaakt en wil je een aantal opdrachten daarvan niet resetten? Dan kun je deze specifieke opdrachten deselecteren door op die resultatenbolletjes te klikken.
Bijvoorbeeld per student: